2018-06-16 04:27:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma csak a harmóniát keresi az életében

Napi horoszkóp június 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Hatalmas az érzelmi védettség utáni vágya és az érzéki vágyak ide-oda rángatják, úgy tűnik, a kettőt egyszerre nem tudja kielégíteni. Ezért érzelmileg kiegyensúlyozatlan, elégedetlen, túlérzékeny és szeszélyes.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma csak a harmóniát keresi az életében, nagyon nehezen tud mit kezdeni a kívülről jövő negatív hatásokkal. Csak a szeretet és az érzelem az ön számára elérhető energia, környezete épp ezért keresi ma az ön társaságát. Mégis olyan hatások érik, amikor is találkozik az emberek felelőtlenségével...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hiába az Ikrek eszessége, kiemelkedő szellemi képessége, ma mégis szűk látókörű és határozatlan, ezért rosszul dönt anyagi kérdésekben. Az érvényesülés elsőrendű célja lenne, de ügyfele a találkozás alkalmával „zsebre teszi önt”, ez aláássa önbizalmát és visszahúzódóvá válik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma meglehetősen manipulatív lehet, szeretné levenni üzlettársát a lábáról, csakhogy az illető sem ma született bárány és különböző kifogásokkal későbbi időpontra tolódik el a tárgyalás. Ez azonban jól is jöhet önnek…


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma a Hold és a Vénusz együtt áll az ön jegyében, népszerűnek, kedvesnek, derűsnek mutatja önt. Erősíti az érzékenységét is, így fogékonnyá válik partnere igényeire is. Ön ma különösen hajlandó könnyedén venni az életet, így lehet, hogy kicsit sokat enged meg magának...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma úgy érezheti, hogy az idő igencsak lelassult az ön számára, késedelmek zavarhatják meg a napját, például nem érkezik meg időben egy mára beígérkezett barát vagy talán le is mondhatja a találkozót. Akárhogy is dönt a türelem lényeges, és később áldhatja az eszét, hogy nem zsörtölődött ezen!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bánjon óvatosan ma az ételek-italok fogyasztásával, mert emésztési zavarok keletkezhetnek. Ma gyengéd, szentimentális, kedves és romantikus hangulatban van. Fontossá válik az ön számára a család, kiváló alkalom, hogy készítsen egy finom vacsorát és békességben teljen az este.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az újdonságok hajszolása úrrá lett ön felett, óvatosan bánjon a pénzkiadással, ne vásároljon meg bármit, hogy hangulatán javítson. Inkább próbálja meg helyrehozni azt a sérülést, amit fullánkos nyelvével partnerének okozott...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma valami szellemi érvényesülési módot keres, hathatósabban szeretné érvényesíteni adottságait. Ön kitűnő „hordószónok”, de ennél többre vágyik, könnyed stílussal tudja lekötni hallgatóságát.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nagy szüksége van a jó barátokra - noha kiválóan meg tudja értetni magát, akkor is szüksége van a megerősítésre. Ideális nap a mai a jelentősebb beszerzésekre is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma alapvető szükséglete, hogy az életében más emberek is részt vegyenek. Vegye körbe magát barátokkal, mert felejthetetlen estét tölthetnek együtt!


Halak: II. 19. - III. 20.
Érzelmi kapcsolatait ma inkább a változatosság, mint a mélység jellemezi. Kissé szeszélyes lehet, ezt persze sérelmezi a partnere.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: